eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Clark, 2017. február 9.A Csillagok háborúja című filmből ismert Yoda mestert formázó hőlégballon lebeg a magasban a 21. Nemzetközi Hőlégballon Fesztiválon a Fülöp-szigeteki Pampanga tartományban lévő Clarkban 2017. február 9-én.   (MTI/EPA/Francis R. Malasig)
Nyitókép: MTI/EPA/Francis R. Malasig

Újabb helyen hódít a Star Wars

Új őrület kezdődött Amerikában: egy gabonapehely szédít meg milliókat.

December óta rogyott térdre a világ Baby Yoda előtt, aki a legcukibb figurája a Star Wars-univerzumnak, és akit a Mandalorianból ismerhetett meg a nagyvilág.

A szórakoztatóiparnak fontos bevételi forrása a merchandising, azaz az egyéb kereskedelmi bevételek, úgymint a bögrék, sálak, kitűzők, társasjátékok, matricagyűjtő albumok, plüssök, pólók értékesítése. Csak a fantázia szab határt annak, hogy hány bőrt lehet lehúzni egy filmes karakterről.

Most Baby Yoda az amerikai General Mills egyik gabonapelyhén ajánlja a terméket, ezzel is őrületbe hozva több millió gyereket és anyukát a földön. A Twitter- és Instagram-reakciók alapján már most komoly készlethiánnyal lehet számolni – írja a hirado.hu.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×