eur:
392.13
usd:
366.54
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Régi slágereit is játssza a Depeche Mode

Negyvenezer embert várnak a Depeche Mode hétfő esti koncertjére a Puskás Ferenc Stadionba, ahol Yonderboi és a Placebo lép fel előzenekarként. A koncert most hosszabb lesz, mint a zenekar márciusi budapesti fellépése volt: a Depeche Mode az új album számai mellett több régi klasszikust is játszik majd.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb jegyeladási sikere volt a Depeche Mode márciusi budapesti koncertje, és szinte mindenhol Európában hasonlóan átütő eredményeket hozott a tavaszi turné. Ezért döntöttek úgy, hogy a legkiemelkedőbb sikerek helyszíneire újra ellátogatnak - mondta az InfoRádióban a Multimedia Concerts ügyvezető igazgatója.

Hegedűs László szerint a zenekar tagjai vasárnap éjfélkor érkeztek Pozsonyból, és az egész hétfői napot Budapesten töltik, ahol magyar barátaikkal találkoznak.

Este a rajongók a márciusinál hosszabb, kibővített show-t láthatnak, hiszen az utolsó lemez számai mellett a régi klasszikus Depeche Mode-számokból is több hangzik majd el, mint a tavaszi turnén - tette hozzá Hegedűs László.

A koncert délután 6-kor kezdődik Yonderboi fellépésével, majd őt követi fél 8-tól a Placebo együttes. A Depeche Mode a tervek szerint fél 9-kor lép színpadra, és 11-ig zenélnek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×