eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által közreadott képen Iszkander rakétát töltenek be egy kilövésre alkalmas rakétavetőbe egy meg nem nevezett oroszországi helyszínen 2024. február 2-án.
Nyitókép: MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

Több száz ukrán zsoldost lőhettek ki az oroszok

500, köztük európai országokból származó zsoldosok is meghaltak és megsebesültek egy poltavai kiképzőközpont elleni támadásban – írja a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség.

Körülbelül 500 ember halt vagy sebesült meg. A halottak és sebesültek között ott vannak az Ukrán Fegyveres Erők és a Nemzeti Gárda katonái, kommunikációs szakemberek, elektronikus felderítők, drónok kezelői, valamint külföldi zsoldosok Lengyelországból, Franciaországból, Németországból és Svédországból, akik az ukrán hadsereget képezték ki közölte egy magas rangú katonai forrás. A X-en még nagyobb számot írnak, ott 700 ember elvesztését valószínűsítik.

Az Index emlékeztet arra, hogy mindez kedden történhetett, amikor Oroszország támadást intézett a közép-ukrajnai Poltava városa ellen. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a támadást követően azonnal elrendelte a támadás minden körülményének teljes és mihamarabbi kivizsgálását.

„A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint két ballisztikus rakétáról van szó. Egy oktatási intézmény és egy szomszédos kórház területét találták el” – jelentette ki Volodimir Zelenszkij.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 11:28
×
×
×
×