eur:
388.93
usd:
360.99
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella
War 2022 in Ukraine. Concept of strained relations between  and war with Ukraine and Russia.Military issues and the concept of war
Nyitókép: Galeanu Mihai/Getty Images

Ez az az ukránok új csodafegyvere, az egykerekű harciroller - videó

Az ukránok már sok meglepő és meghökkentő találmánnyal álltak elő amióta az oroszok rájuk támadtak, de ilyet még nem látott a világ.

A Tik-Tokra töltötte fel valaki azt a videót, amin egy távcsöves puskával felfegyverzett ukrán katona tart bemutatót. De nem is akármilyet, mert ezzel a mutatványával akár még a cirkuszban is felléphetne.

Egy elektromos Segway-en állva száguld, aztán hirtelen hasra vágja magát és tüzel az ellenségre. Majd ismét felpattan az elektromos egykerekűre és azon egyensúlyozva vált tüzelőállást.

Boszorkányos gyorsasággal mozog és legkülönfélébb testhelyzetekből lő a fegyverével. Még arra is ügyel, hogy a járművét megfelelően álcázza, ezért egy terepmintás huzattal burkolta be az egykerekűt.

A filmet a Twitteren közreadó Igor Szuskó maga is őszinte csodálattal adózik a katona ügyességének és csak annyit fűz a képekhez:

"Hihetetlen. Az ukránok továbbra is újítanak a háború művészetében, hiszen az egész nemzetük túlélése forog kockán."

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×