eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A svéd légierő Black Hawk UH-60 típusú helikoptere felszállás közben a helikopter harcászati oktatói kiképzés sajtónyilvános napján a Magyar Honvédség pápai bázisrepülőterén 2022. október 18-án.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Katonai helikopter zuhant az autópályára, nem élte túl senki – videók

A tragédia az Egyesült Államokban, Alabama állam északi részén történt.

Autópályára zuhant és felrobbant a Nemzeti Gárda katonai helikoptere Alabama államban, a gépen utazó összes ember életét vesztette.

A katonai légi járművet Huntsville város közelében a délutáni órákban érte a szerencsétlenség, az első jelentésekből az nem derült ki, hogy pontosan hányan tartózkodtak a helikopter fedélzetén.

A CNN arról ír, hogy ketten voltak a járművön.

A rendőrség közleménye szerint a jármű a becsapódáskor robbant fel, és teljes egészében lángolt, amikor a tűzoltók kiérkeztek, akik a tüzet gyorsan eloltották, de túlélőt nem tudtak kimenekíteni.

Videón a helikopter zuhanása.

Ugyanez egy másik kamera felvételén:

Az autópályán közlekedő járművet a baleset közvetlenül nem érintett. A szerencsétlenséget követően a teljes sztrádát lezárták Alabama északi részén Tennessee állam közelében.

A nagy füsttel égő roncsok:

Az első beszámolókból annyi derült ki, hogy a Tennessee Nemzeti Gárda Black Hawk típusú katonai helikoptere zuhant le.

(Nyitóképünkön a svéd légierő Black Hawk UH-60 típusú helikoptere felszállás közben a helikopter harcászati oktatói kiképzés sajtónyilvános napján a Magyar Honvédség pápai bázisrepülőterén 2022. október 18-án.)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×