eur:
393.78
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Forrás: Twitter

David Beckham is végigállta a királynő ravatalához kígyózó sort – videó, fotó

Öltönyben, nyakkendőben és sapkában áll sorban várhatóan 14 órát az angol válogatott egykori szövetségi kapitánya.

Már tizenkét órája sorban állt David Beckham, amikor a Sky News stábja délután két órakor beszélt vele: a focista azt mondta, azért van ott, hogy az ország különleges királynője előtt rója le tiszteletét.

"Mindig is tudtuk, hogy ez egy nehéz nap lesz. Mindannyiunk gondolataink a családdal vannak, és nagyon különleges hallani az emberek történeteit.

A legkülönlegesebb, a királynővel kapcsolatos pillanat számomra az volt, hogy megkaptam a Brit Birodalom Rendje kitüntetést.

Elvittem magammal a nagyszüleimet, akik nagy királypártiak voltak. Nagyon szerencsés voltam, hogy néhány ilyen pillanatot élhettem át az életemben, amikor Őfelsége közelében lehettem" – mondta el a riportereknek.

Hozzátette: ez a nap szomorú, de emlékezetes lesz számára.

A focista a sorban álló rajongókkal fotókhoz is beállt, amivel kissé megakasztotta a Victoria Gardensben kígyózó sorokat. Egy Twitter-felhasználó, Jules Birkby arról írt, Beckham láttán az emberek elfelejtették, miért is vannak itt, és vele akartak fotókat készíteni.

"Ez őrület, de ő jól fogadja. Én is majdnem elfelejtettem miatta, hogy már tizenkét órája állok sorban!" – írta.

David Beckham már a királynő halálakor érzékeltette egy Twitter-bejegyzésében, hogy fontos eseménynek tartja II. Erzsébet halálát.

"Őfelsége, a királynő halála őszinte szomorúsággal tölt el. Micsoda szeretet és tisztelet áradását láttuk a platina jubileuma alkalmából eddigi szolgálatáért! Az, hogy ma mindannyian lesújtva érezzük magunkat, megmutatja, mit jelentett az embereknek, mennyire inspirált minket. Megvigasztalt minket, amikor nehéz idők jártak. Utolsó napjaiig méltósággal és méltósággal szolgálta a hazáját. Idén biztosan megtudhatta, mennyire szeretik őt. Gondolataim és imáim a királyi családdal vannak" - írta akkor.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 29. 09:45
2024. március 29. 09:00
×
×
×
×