eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
A 2020. március 9-i képen Elon Musk, a Tesla amerikai elektromosjármű-gyártó vállalat vezérigazgatója a SATELLITE 2020 elnevezésű konferencián beszél Washingtonban. Május 9-én Musk Twitteren megfenyegette Kalifornia állambeli Alameda megye hatóságait, hogy elköltözteti a cégnek a Kalifornia állambeli Fremontban fekvő székhelyét és talán az üzemet is, mert a koronavírus-járvány miatt nem adták meg az engedélyt, hogy újraindítsa a gyártást.
Nyitókép: MTI/AP/Jeff Chiu

Ukrajnába várják Elon Muskot – videó

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívta a technológiai vállalkozót, hogy látogasson el Ukrajnába a háború után. A SpaceX főnöke pedig azt mondta, alig várja a látogatást.

Elon Musk teherautónyi Starlink internetes terminált küldött Ukrajnának, amelyek csatlakoznak cége műholdalapú szolgáltatásához, és ígéretet tett arra, hogy ezen a héten még többet küld – írja a Portfolio, idézve a BBC-t.

A brit közszolgálati médiatársaság szerint az ukrán kormány azon dolgozik, hogy biztosítsa Ukrajna internethozzáférését a kommunikációs infrastruktúra elleni orosz támadások közepette.

Zelenszkij a Twitteren azt is írja, ha rendeződik a helyzet, akár közös űrprojektről is tárgyalhatnak.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×