eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Áder János részvétét fejezte ki a bukaresti tűzvész áldozatai miatt

Részvétét fejezte ki Áder János köztársasági elnök román kollégájának a péntek éjszakai bukaresti tűzvész áldozatai miatt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal szombaton közleményben az MTI-vel.

Áder János a Klaus Werner Iohannisnak írt levelében közölte: mély megrendüléssel értesült a tömegszerencsétlenségről.

"Magyarország valamennyi polgára, az egész magyar nép nevében ezúton szeretném kifejezni őszinte részvétünket" - tette hozzá. A tragédia hírétől lesújtva mindnyájan osztozunk Románia népének gyászában - írta a magyar államfő.

A román köztársasági elnöknek címzett levélben Áder János mielőbbi felgyógyulást kívánt a sérülteknek és együttérzéséről biztosította az áldozatok hozzátartozóit.

Egy bukaresti belvárosi klubban péntek éjjel pusztított tűz, az első jelentések szerint 27 ember meghalt, több mint száz megsérült.

Részvétét fejezte ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium is

Részvétét fejezte ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium szombaton a bukaresti tűzvész miatt.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták: mély megrendüléssel értesültek a bukaresti tömegszerencsétlenségről.

"Szívből átérezzük az áldozatok hozzátartozóinak fájdalmát, és mielőbbi felgyógyulást kívánunk a sérülteknek" - tették hozzá. Közölték azt is, hogy együtt éreznek a gyászoló román nemzettel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×