eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Kellemetlen hírek a hétvégére - kevés helyen lehet megúszni a zuhét

Hidegörvény kavarog a Kárpát-medence fölött - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Szombaton a Dél-Dunántúlon és a középső tájakon a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés lesz, másutt többnyire erősen felhős marad az ég. Északon, északkeleten többfelé, máshol szórványosan fordul elő eső, zápor, északkeleten és délnyugaton zivatar is lehet.

Főként az Alföldön jelentős mennyiségű csapadékra lehet számítani.

Az északi, északnyugati szél több helyen megélénkül, főként a Kisalföldön helyenként meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek.

Délutánra csökken a csapadékhajlam, akkor már főleg csak az északi és a keleti országrészekben lehet még esőre számítani.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 18 és 25 fok között valószínű.

Vasárnap még marad a csapadékos időjárás, északon és keleten szórványosan lehetnek zivatarok. Hétfő-keddtől szárazabb idő kezdődik és melegszik az idő, de nem sokáig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×