eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Összefüggés a keresztnév és a lottónyeremény között?

A Johnok és a Margaretek a legszerencsésebbek, legalábbis, ha az angol lottóról van szó, ilyen névvel nyertek ugyanis a legtöbbet a szerencsejáték fennállásának történetében.

A férfiaknál a Johnok, a Davidek és a Michaelek, a nőknél a Margaretek, a Susanok és a Patriciák zsebelhették be a legtöbb 50 ezer font (14, 9 millió forint) feletti nyereményt a brit nemzeti lottón - adta hírül a játékot szervező társaság a szerdai húzás előtt.

Ha egyetlen játékos számait húzzák ki este, 17 millió font, azaz több mint 5 milliárd forint üti a markát. Mivel három hete nem volt telitalálat, a nyereményalap egyre csak növekedett, ám ha ezúttal sem találnak olyan szelvényt, amelyen mind a hat ikszet a megfelelő helyre tette a kitöltő, az összeget a szabályok szerint az öt találatos cédulát birtokosai között osztják szét.

Azoknak a játékosoknak, akiknek más nevet adtak a szüleik, azt javasolja a szervező, hogy fogjanak össze egy "szerencsésebben" elnevezett barátjukkal, kollégájukkal, hátha...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×