eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kitűnő Obama egészségi állapota

Barack Obama amerikai elnök kitűnő egészségnek örvend és alkalmas hivatala ellátására - állapította meg vasárnapi jelentésében az elnököt kivizsgáló orvos.

A 48 esztendős elnöknek ez volt az első általános orvosi kivizsgálása elnökké választása óta. Obama legutóbb 2007-ben esett át hasonlóan átfogó vizsgálaton.

A Fehér Ház orvosa, Jeffry Kuhlman haditengerészeti kapitány semmi olyant nem fedezett fel az elnök egészségi állapotában vasárnap, amely megakadályozná, hogy ellássa elnöki hivatását.

Azt javasolta, hogy Obama továbbra is igyekezzen leszokni a dohányzásról, és módosítson torna gyakorlatain lábizmai erősítése érdekében, hogy enyhítsen a ballábában időnként fellépő, ingyulladás okozta fájdalmán.

Obama szteroidot nem tartalmazó gyulladásgátlót szed és a nikotint helyettesítő terápiát folytat - hírek szerint nikotinos rágógumi formájában - annak érdekében, hogy leszokjon a dohányzásról.

A Fehér Ház nyilvánosságra hozta a 90 percig tartó vizsgálatról szóló jelentést. Legközelebb 2011 augusztusában - 50. életéve beöltése után - kell megismételnie Obamának a vizsgálatot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×