eur:
392.17
usd:
366.53
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Hamvas, Töhötöm és Berregő várja a gyerekeket a Kossuth téren

Hamvas, a kecske, Töhötöm, a szamár és Berregő, a birka várja hétvégén a fővárosi Meseváros állatsimogatójába látogató gyermekeket.

A kicsik megsimogathatják és megetethetik a teljesen szelíd állatokat, amelyek a Pátyi Lovascentrum és Terápiás Parkból érkeznek a budapesti Kossuth térre. A négylábúak lucernaszénával, kukoricával és árpával táplálkoznak, de nagyon szeretik a különböző zöldségeket, gyümölcsöket is - különösen az almát, melyből naponta több kilót is elropogtatnak.

A korábbi évek hagyományait követve folytatódnak a már megszokott programok a téren: a Mikulás továbbra is házában várja a gyermekeket, akiket várakozás közben krampuszok és tűzzsonglőrök szórakoztatnak.

A Meseváros látogatói utazhatnak a nagy népszerűségnek örvendő Mikulásvonaton is. A Mesevárosban szabadtéri gyerekfoglalkoztató is működik, ahol az érdeklődő kicsik és nagyok különféle népi játékokat próbálhatnak ki, emellett dalokat tanulhatnak és megismerkedhetnek a néptánc fortélyaival. Minden délután a Bab Társulat mutatja be szórakoztató műsorát.

Az Ország Karácsonya rendezvény részletes programját a www.karacsony.freeblog.hu címen olvashatják az érdeklődők.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×