Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A legkeresettebb filmsztár vallomása: \"Sosem akartam színész lenni\" - képekkel

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Johnny Depp bevallotta: csak azért lett színész, mert a barátja, Nicolas Cage meggyőzte, hogy ez egy olyan szakma, ahol nagyon könnyen lehet nagyon sok pénzt keresni.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage nélkül soha nem lett volna színész a Karib-tenger kalózainak a sztárja, aki pedig már második éve Hollywood legértékesebb híressége az amerikai mozi tulajdonosok szavazatai alapján.

"Egyszer megkérdezte tőlem, miért nem próbálom meg a színészkedést? 'Szerintem meg tudnád csinálni' - mondta, én pedig azt feleltem: bármit kipróbálok, haver, csak ne kelljen állandóan pénzért könyörögni a szüleimnek" - vallotta be Depp a Rolling Stone magazinnak.

A szavakat gyorsan tett követte: Depp megállapodott Cage ügynökével, aki elküldte a Rémálom az Elm utcában című, immár klasszikusnak számító horror szereplőválogatására - ahol az új fiút azonnal ki is választották.

"Sosem akartam színész lenni, de könnyű pénzkeresetnek tűnt. Nem is érdekelt, milyen a film - ha fizettek érte, megcsináltam" - tette hozzá.

Tarolhat a Sweeney Todd

Johhny Depp legújabb filmjének, a Sweeney Todd: A Fleet Street démoni borbélyának a napokban volt az európai premierje, amelyen a címszerepet játszó sztár is megjelent.

A gyártó Warner Brothers megadta a bemutató módját: hat számjegyű összeget költöttek arra, hogy a londoni Leicester Square-t Viktória korabeli mellékutcává varázsolja.

A film, amelyet a női főszereplő, Helena Bonham Carter élettársa, Tim Burton rendezett - a párnak decemberben született kislánya - már megérte a forgatására fordított pénzt: négy kategóriában is Golden Globe-ra jelölték (a legjobb férfi, illetve női főszereplő, a legjobb rendezés és a legjobb film), és máris az Oscar-díj esélyesei között emlegetik.