eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A legkeresettebb filmsztár vallomása: "Sosem akartam színész lenni" - képekkel

Johnny Depp bevallotta: csak azért lett színész, mert a barátja, Nicolas Cage meggyőzte, hogy ez egy olyan szakma, ahol nagyon könnyen lehet nagyon sok pénzt keresni.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage nélkül soha nem lett volna színész a Karib-tenger kalózainak a sztárja, aki pedig már második éve Hollywood legértékesebb híressége az amerikai mozi tulajdonosok szavazatai alapján.

"Egyszer megkérdezte tőlem, miért nem próbálom meg a színészkedést? 'Szerintem meg tudnád csinálni' - mondta, én pedig azt feleltem: bármit kipróbálok, haver, csak ne kelljen állandóan pénzért könyörögni a szüleimnek" - vallotta be Depp a Rolling Stone magazinnak.

A szavakat gyorsan tett követte: Depp megállapodott Cage ügynökével, aki elküldte a Rémálom az Elm utcában című, immár klasszikusnak számító horror szereplőválogatására - ahol az új fiút azonnal ki is választották.

"Sosem akartam színész lenni, de könnyű pénzkeresetnek tűnt. Nem is érdekelt, milyen a film - ha fizettek érte, megcsináltam" - tette hozzá.

Tarolhat a Sweeney Todd

Johhny Depp legújabb filmjének, a Sweeney Todd: A Fleet Street démoni borbélyának a napokban volt az európai premierje, amelyen a címszerepet játszó sztár is megjelent.

A gyártó Warner Brothers megadta a bemutató módját: hat számjegyű összeget költöttek arra, hogy a londoni Leicester Square-t Viktória korabeli mellékutcává varázsolja.

A film, amelyet a női főszereplő, Helena Bonham Carter élettársa, Tim Burton rendezett - a párnak decemberben született kislánya - már megérte a forgatására fordított pénzt: négy kategóriában is Golden Globe-ra jelölték (a legjobb férfi, illetve női főszereplő, a legjobb rendezés és a legjobb film), és máris az Oscar-díj esélyesei között emlegetik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×