eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
bandit pulls out his pocket folding knife to threats. a robber with a knife in the hoodie. mafia.
Nyitókép: Diy13/Getty Images

Késsel fenyegette áldozatát a szexuális ragadozó Budapesten – videó

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség vádat emelt a 26 éves férfival szemben, aki idén áprilisban, egy hazafelé tartó nőt támadott meg.

A vádirat szerint a vádlott 2022. április 4-én a késő esti órákban figyelt fel a hazafelé tartó, egyedül sétáló nőre. Amikor a sértett a XV. kerületi társasház hátsó bejáratához ért, a vádlott szexuális célzattal rátámadt, hátulról átkarolta, majd egy hirtelen mozdulattal meglökte a nőt, aki ennek hatására a földre esett. A vádlott ezután a földön fekvő sértettet a nyakánál erősen átkarolta és fogdosni kezdte.

A nő folyamatosan ellenállt és védekezni próbált, a férfi azonban tovább erőszakoskodott vele, a földre nyomta és befogta a száját. Ezután a nő ellenállásának leküzdése érdekében a vádlott elővett egy kést, amit a sértettre fogott, és közölte vele, hogy ha kiabálni mer, elvágja a torkát. Ekkor tűnt fel a közelben egy járókelő, aki a kutyáját sétáltatta. A nagy testű kutya ugatni kezdett, ami megzavarta a vádlottat, ezért felhagyott a támadással és elmenekült a helyszínről.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a 26 éves férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban. A kerületi ügyészség arra is indítványt tett, hogy a bíróság rendelje el a vádlottal szemben korábban, más ügyben kiszabott 2 év felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását is. A vádlott jelenleg is letartóztatásban van.

Az alább látható felvételen a vádlott látható a bűncselekmény elkövetése után:

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint B. Pál vádlottat 2022. április 14-én fogták el, nyolc nappal azután, hogy a hatóság tudomására jutott a bűncselekmény.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×