eur:
388.61
usd:
361.13
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
LOS ANGELES, CA - JUNE 26: Adult film star Ron Jeremy listens as his attorney Stuart Goldfarb speaks during his arraignment on rape and sexual assault charges at Clara Shortridge Foltz Criminal Justice Center on June 26, 2020 in Los Angeles, California. Jeremy, whose real name is Ronald Jeremy Hyatt, is charged with raping three women and sexually assaulting another in separate incidents between 2014 and 2019. The 67-year-old defendant could face up to 90 years to life in state prison if convicted as charged. (Photo by David McNew/Getty Images)
Nyitókép: David McNew/Getty Images

Háromszáz év börtön várhat a felnőttfilmsztárra

Vádat emeltek Ron Jeremy ellen összesen 33 rendbeli nemi erőszak vagy szexuális zaklatás ügyében, amelyeket több mint két évtized alatt, 21 személy sérelmére követett el.

A Los Angeles-i megyei kerületi ügyészség közlése szerint a férfi több mint 300 év börtönbüntetést is kaphat, ha elítélik. Szerdán a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon bűnösnek vallotta magát.

Ronald Jeremy Hyatt (ez a valódi neve) több ezer felnőttfilmben szerepelt, az elmúlt években pedig a mainstream szórakoztatóiparban, még valóságshow-ban is feltűnt.

A 68 éves férfivel szemben felhozott vádak különféle erőszakos nemi cselekedeteket sorolnak fel, és vannak köztük 15 év alatti személyekkel, valamint eszmélyetlen vagy alvó személyekkel szemben elkövetettek is - írta az ezekről be is számoló axios.com.

Megvádolták a The Guardian szerint egy 19 éves nő megerőszakolásával egy fotózás alkalmával 1996-ban, egy 26 éves nő megerőszakolásával egy éjszakai klubban 2003-ban, valamint egy 17 éves lány 2008-as megerőszakolásával annak otthonában. A vád szerint szexuálisan zaklatott 2004-ben egy 15 éves lányt.

A feltételezett áldozatok életkora 15-51 év között van, a neki felrótt cselekményeket 1996 és 2019 között követte el.

A brit lap emlékeztet: az ügyészek ugyanazt az eljárási módszert alkalmazzák, mint korábban a Harvey Weinstein elleni eljárásban (így kimaradhat a bizonyítékok nyilvános ismertetése az előzetes meghallgatása és folytatódhat az eljárás).

Stuart Goldfarb védőügyvéd e-mailben nyilakozott, közölve, hogy Jeremy „helyzete ugyanaz, mint a büntetőfeljelentés benyújtásakor: minden vádpontban ártatlan.”

Ron Jeremy 2020-as elfogása óta börtönben van, 6,6 millió dolláros óvadék ellenében kerülhetne szabadlábra. Október közepén kell legközelebb megjelennie a bíróság előtt, egy előzetes meghallgatásra a főtárgyalás előtt, ennek még nem tűzték ki a dátumát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×