INFORÁDIÓ 
2019. november 14. csütörtök
Aliz

makai viktória

támadás

nemi erőszak

Megszólalt az ultrafutónő erőszakos támadója

Megszólalt az ultrafutónő erőszakos támadója

Infostart

Legbelül tudja, hogy nincs bocsánat arra, amit tett - mondja a férfi, aki még tavaly ősszel megtámadott egy futónőt.

Nem jogerősen 4 év 6 hónap letöltendő fogházra ítélték a Makai Viktória futónőt tavaly októberben megtámadó és erőszakkal szexre kényszerítő H. Istvánt. A 38 éves férfi, akit fél év letartóztatás után házi őrizetbe helyeztek, a Borsnak adott interjúban azt állítja, nem tudja, mi történt vele azon az estén, amikor egy céges buliból hazafelé kerékpározva megtámadta a futónőt.

"Mintha belém költözött volna valami és kényszerített, hogy tegyem meg a szörnyűséget. Utána már csak a menekülésre emlékszem" - mondta a férfi, aki többször megütötte a nőt, és csak azért nem tudta megerőszakolni, mert közben a helyszínre ért a futónő férje.

A támadó a nadrágját és a hátizsákját hátrahagyva menekült el, és azt mondja, a biciklizés közben tudatosult benne, hogy mit tett.

"Félelem és idegeskedés lett úrrá rajtam. Hazaérve vérzett a lábam, a páromnak nem mertem beszélni, előle a kertben bújtam el, a rendőrök elől pedig a hűtő mögé rejtőztem, nem tudtam gondolkodni.

A szomszéd kutya ugatásából és az elemlámpák fényének közeledéséből tudtam, hogy megjöttek értem a rendőrök. Mindeközben a lányom a szobában aludt" - mondta az interjúban, és arról is beszélt, hogy a börtönben fenyegették, sanyargatták és megalázták a rabtársai.

Az eljárás elején levelet küldött áldozatának, mint mondta, bocsánatot kért, s kifejezte, hogy nem önmaga volt a támadás idején. "Legbelül tudom: a tettemet nem lehet megbocsátani" - mondta a támadó.

Nyitókép: Sportágválasztó.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018