INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 15. szombat
Mária

ultrafutó

megerőszakolás

jászberényi út

Négy és fél évet kapott az ultrafutónő támadója

Négy és fél évet kapott az ultrafutónő támadója

Infostart

H. István "szeretne felébredni ebből a rémálomból", nem volt esélye, hogy megússza a börtönt, úgy tűnik, részeg sem volt a támadáskor.

Négy és fél év fogházra ítélték H. Istvánt, aki 2018 októberében edzés közben támadta meg az ultrafutó M. Viktóriát a Jászberényi úton, közel a házához - írja az Index. A férfi előbb elverte, majd megpróbálta megerőszakolni a nőt. A vádlottat szexuális erőszak és testi sértés bűntettében találta bűnösnek a bíróság.

A szerdai tárgyalásra házi őrizetből érkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, erre enyhítették ugyanis az előzetesét tavasszal. A tárgyalást lehajtott fejjel, a padlót nézve hallgatta végig, a zokogást egy percre sem hagyta abba, a bíró kérdéseire halkan motyogva válaszolgatott.

A férfi beismerte bűnösségét, és lemondott a tárgyalásról. A bíró ez utóbbit nem fogadta el.

A vádlott a támadás napján egy munkahelyi buliból érkezett a helyszínre, de az egyik tanú szerint ekkor nem látszott részegnek, különben is csak akkor ivott, ha kínálták.

Áldozat és támadója korábban köszönőviszonyban voltak.

A támadásnak az áldozat férjének megjelenése vetett véget, odarohant és meglökte a támadót. A vádlott ruháját hátrahagyva menekült el a helyszínről a közelben lévő otthonáig.

A háza kamrájában, a hűtő mögött találtak rá a rendőrök, a férfi teljesen meztelen volt.

A védő azt kérte, a bíróság vegye figyelembe, hogy a vádlott büntetlen előéletű és beismerte tettét, bocsánatot kért, "mardossa a bűntudat".

H. István az utolsó szó jogán azt mondta, szeretne felébredni ebből a rémálomból.

Nyitókép: ismeretlen
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018