eur:
393.68
usd:
367.27
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Nagyot néztek a zsaruk, ilyen jogosítványt se láttak még - fotó

Ráadásul ittas volt a férfi, akinél a merész hamisítványt megtalálták.

A holland rendőrök vasárnap éjszaka egy ittas személy letartóztatása mellett döntöttek, miután az illető egy oszlopnak ütközött autójával Groningen városban. A sofőr a járművet hátrahagyva lelépett, de nem jutott messzire, mivel a rendőrök elcsípték egy közeli hídon. Nem volt hajlandó szondát fújni és nem is tudta magát azonosítani - írta a The Guardian beszámolója alapján a Telex.

A férfit letartóztatták, majd visszamentek átkutatni az autóját. Ekkor pedig minden bizonnyal meglepődtek, hiszen előkerült egy ukrán zászlós jogosítvány, amelyen Boris Johnson volt brit miniszterelnök fotóját és nevét látták meg.

Volt még pár furcsaság a hamis iraton, ugyanis az állítólag 2019-ben kiállított irat 3000-ig volt érvényes.

A holland rendőrség még nem tudta beazonosítani, hol készítették a hamis okmányt, de Kysia Hekster, a holland közszolgálati csatorna volt oroszországi tudósítója szerint Ukrajnában a turisztikai üzletekben könnyen lehet hamis jogosítványokat venni.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Mérsékelt elmozdulásokkal kezdődhet a kereskedés az irányadó európai tőzsdéken a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák előtt. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×