eur:
388.97
usd:
366.71
bux:
55580.78
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Nyitókép: Pixabay

Nagyot néztek a zsaruk, ilyen jogosítványt se láttak még - fotó

Ráadásul ittas volt a férfi, akinél a merész hamisítványt megtalálták.

A holland rendőrök vasárnap éjszaka egy ittas személy letartóztatása mellett döntöttek, miután az illető egy oszlopnak ütközött autójával Groningen városban. A sofőr a járművet hátrahagyva lelépett, de nem jutott messzire, mivel a rendőrök elcsípték egy közeli hídon. Nem volt hajlandó szondát fújni és nem is tudta magát azonosítani - írta a The Guardian beszámolója alapján a Telex.

A férfit letartóztatták, majd visszamentek átkutatni az autóját. Ekkor pedig minden bizonnyal meglepődtek, hiszen előkerült egy ukrán zászlós jogosítvány, amelyen Boris Johnson volt brit miniszterelnök fotóját és nevét látták meg.

Volt még pár furcsaság a hamis iraton, ugyanis az állítólag 2019-ben kiállított irat 3000-ig volt érvényes.

A holland rendőrség még nem tudta beazonosítani, hol készítették a hamis okmányt, de Kysia Hekster, a holland közszolgálati csatorna volt oroszországi tudósítója szerint Ukrajnában a turisztikai üzletekben könnyen lehet hamis jogosítványokat venni.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×