eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
London, 2018. április 25.Meghan Markle amerikai színésznő, Harry hercegnek, a brit trónörökös másodszülött fiának menyasszonya a gallipoli ütközet 103. évfordulójának alkalmából tartott istentiszteletről távozik a londoni Westminster apátságból 2018. április 25-én. Az I. világháborúban az ausztrál és új-zélandi hadtest (ANZAC) illetve a török csapatok között a Dardanellák elfoglalására irányuló véres csatában Törökország mintegy 86 ezer, Ausztrália több mint 8 ezer, Új-Zéland pedig közel 3 ezer katonáját vesztette el. (MTI/EPA/Andy Rain)
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Meghan Markle-nek a tengerentúlon is sikerül borzolnia a kedélyeket

Lassan nem múlik el egy hét sem úgy, hogy Harry herceg vagy felesége ne okozna megrökönyödést valamivel.

Ezúttal Meghan Markle akasztotta ki az emberek: az ex-hercegné ugyanis egy közel 5 millió forintot érő szettben parádézott az utcán – írja a Ripost.

A jelenleg férjével és két gyermekével Amerikában élő volt színésznő igencsak szereti a luxusmárkák darabjait viselni, most is egy méregdrága szerelésben kapták lencsevégre. A felháborodást kiváltó szettről a PageSix számolt be, az oldal szerint Harry kedvese

  • egy 6400 dolláros, azaz nagyjából 2,3 millió forintos Chanel-táskát,
  • egy 5990 dolláros, átszámítva 2,1 millió Max Mara kabátot és
  • egy 770 dolláros, vagyis 280 ezer forintba kerülő Valentino cipőt viselt,

amikor egy nőnapi eseményre tartott. De itt még nincs vége a luxusnak, teszi hozzá a bulvárlap, ugyanis mindezt még egy 364 dolláros Valentino napszemüveggel is sikerült „megfejelnie”, ami átszámítva 130 ezer forintba kerül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Harry y Meghan (@sussex_harry_meghan) által megosztott bejegyzés

Az összegek láttán elég sokan kiakadtak azon, hogy a brit királyi családból elvileg elmenekülő Meghan továbbra sem hajlandó lejjebb adni az igényeiből.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×