eur:
394.36
usd:
371.5
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: The Sun/Twitter

Ennél kínosabban nem végződhet egy stadionbeli lánykérés - videó

A közösségi médiában volt, aki felvetette, az eset után végre egyszer és mindenkorra betilthatnák a nyilvános lánykéréseket a sportstadionokban.

A világ egyik legkínosabb helyzetét ábrázoló videót tett közzé a The Sun bulvárlap: egy férfi az Amerikában elterjedt szokás szerint egy baseballmeccs teljes közönsége előtt, egy kiemelt helyen lévő pulpituson kérte meg a barátnője kezét, úgy, hogy az aktust még a kivetőn is jól láthatóvá tették minden néző számára – szúrta ki a Hvg.hu.

A nő azonban, amikor meglátja a felé nyújtott gyűrűt a féltérdre ereszkedett barátja kezében, az arca elé kapja a kezét, rázni kezdi a fejét, nemet mond, majd ismételgetni kezdi, hogy „mennem kell”, végül elszalad a helyszínről.

A Sun utána is járt, nem lehet-e, hogy előre megrendezett jelenetről volt szó, de arra jutottak, hogy erre – a helyzet valószerűtlen kellemetlenségét leszámítva – semmi nem utal.

A magyar híroldal megjegyzi, a közösségi médiában nagy figyelmet kapott eset kapcsán volt, aki azon az állásponton volt, hogy le kellene állnia mindenkinek a nagy nyilvánosság előtti lánykéréstől, mert az túl nagy nyomást helyez a másikra, ráadásul teljesen feleslegesen, hiszen egy privát eseményről van szó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×