eur:
392.22
usd:
373.34
bux:
55968.78
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel

Léptek a rendőrök a szökőkúti szex miatt

Megjárhatja az a pár, amely vasárnap este Győr központjában szeretkezett.

A szökőkútban szexelt egy pár Győrben, az esetet többen is videóra rögzítették.

Horváth Zsolt ügyvéd a Kisalföldnek elmondta, hogy a nyilvános helyen, a szökőkútban szexelő pár kihívóan közösségellenes magatartást valósított meg, közszeméremsértő módon. Ha tettük közben elkapja őket a rendőr, akkor vagy helyszíni bírságot ró ki rájuk, ekkor a büntetési tétel legfeljebb 100 ezer forint, vagy feljelenti őket és szabálysértési eljárás indul.

Mivel a rendőrök már az aktus után értek ki a helyszínre, utóbbi eset valósul meg – derül ki a megyei rendőrség közléséből.

„Vasárnap 2 óra körül névtelen bejelentés érkezett a rendőrségre a történtekkel kapcsolatban. A rendőrök a helyszínre érkezésüket követően a bejelentésben szereplő cselekményt nem észlelték, két felnőttet igazoltattak és figyelmeztettek amiatt, hogy a szökőkút szélén ülve, lábukat a medencében tartották. A Győri Rendőrkapitányság az interneten megjelent videó kapcsán, közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indít.”

A Blikknek nyilatkozó jogász, Kosdi Kornél szerint megjárhatja a pár.

„Ez egyértelműen szeméremsértés, így akár két év szabadságvesztéssel is büntethető. Ez akár súlyosabb is lehet, ha kiderül, hogy esetleg 14 évnél fiatalabb gyermek látta az aktust. Ebben az esetben akár 3 év szabadságvesztés is kiszabható – mondta az ügyvéd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
Ugrik az OTP a nyitás után

Ugrik az OTP a nyitás után

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés ma reggel, ezt követően Európában a mérsékelt optimizmus jegyében indult a nap a tőzsdéken. A határidős részvényindexek jelenlegi állása szerint pedig Amerikában is kisebb pluszban nyithatnak a vezető részvényindexek. Gazdasági információk tekintetében nem számítunk ma olyan adatközlésre idehaza, ami a magyar piacon komolyabb hatást fejthetne ki - esetleg az ipari termelői árak alakulása lehet érdekes -, inkább a nemzetközi folyamatokra figyelhetnek majd a befektetők. Fontos lehet majd például a német infláció alakulása, miközben az amerikai felülvizsgált GDP-adat már aligha tartogat majd meglepetést.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×