eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Smoke, sparks and fire particles, flying up embers and burning cinder. Vector realistic heat effect of flame in bonfire, from blacksmith works or hell isolated on transparent background
Nyitókép: klyaksun / Getty Images

Ezer négyzetméteres tűz Kerepesen, majdnem egy napig küzdöttek a tűzoltók

Több száz négyzetméteren lobogott a tűz, vasárnap reggelre már ezer négyzetméteres területet felügyeltek a tűzoltók.

Több száz négyzetméteren ég és füstöl egy farakás egy hulladéktelepen, Kerepes külterületén. A tűzhöz riasztott gödöllői hivatásos tűzoltók kezdték meg az oltást. Az egységek munkáját erőgépek is segítik - írta a katasztrófavédelem oldala szombaton negyed ötkor.

Este fél tízkor még mindig a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották a lángokat, három vízsugárral. Akkor kiderült, hogy a munkagép arra kell, hogy kihordja az izzó részeket, és a tűzoltók átlocsolják azokat.

Vasárnap reggel fél nyolckor pedig már arról számoltak be a portálon, hogy

ezer köbméteren ég, izzik és füstöl egy farakás a kerepesi hulladéktelepen.

A gödöllőieken kívül már az aszódi hivatásos tűzoltók is a területen dolgoztak, továbbra is három vízsugárral oltották folyamatosan a tüzet. A munkagép továbbra is segíti a munkájukat.

Frissés, 16:00: A katasztrófavédelem honlapján 15 óra után megjelent hír szerint tüzet végül a gödöllői és az aszódi hivatásos, valamint a fóti önkéntes tűzoltók együtt fékezték meg, munkájukat erőgépek is segítették.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×