eur:
393.83
usd:
368.14
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a 2022-es vizes világbajnokság megrendezéséről tartott tájékoztatón Budapesten 2022. február 7-én. A magyar főváros június 18. és július 3. között ad otthont az úszó-világbajnokságnak. A sportág mérkőzéseit Budapesten Sopronban, Debrecenben és Szegeden bonyolítják le.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Hosszú Katinka fontos bejelentést tett

Kicsit megunta a versenysportolói életet, és az Iron Lady imidzs helyett meg akarja mutatni az igazi énjét is Hosszú Katinka, derül ki az úszó Forbesnak adott interjújából, amiben mások mellett arról is szó esik, hogy éttermet nyitott Koool néven.

A 2024-es párizsi olimpián nagy valószínűség szerint már nem lesz ott Hosszú Katinka, mert vőlegényével, Layber-Gelencsér Mátéval a versenyzés helyett gyermeket terveznek – mondta el a háromszoros olimpiai bajnok úszónő a magyar Forbes-nak. A június 17-én kezdődő budapesti vizes világbajnokságra viszont nagy elánnal készül, ahol három számban is versenyezni fog.

Hosszú Katinka azt is megjegyezte, egyre inkább úgy érzi, hogy mindig is úszni fog, csak egyre kevesebb versenyen indulul majd el. „Szeretnék azután is egészséges maradni, ezért is kell csinálnom, mert más sportra nagyon nehezen veszem rá magamat. […] Ha nem kell felkelni, tudok délig vagy annál is tovább aludni” – fogalmazott.

Az interjúban arról is mesél a klasszis, hogy elkezdtek felcserélődni a prioritások az életében, és kicsit megunta a versenysportolói életet. Ennek egyik kézzel fogható jele, hogy csütörtökön megnyílt Koool nevű étterme, amit vőlegényével, Layber-Gelencsér Mátével közösen alapítottak a fővárosban.

Hosszú Katinka az étteremben fogyasztható, később rendelhető ételeket Móricz Kitti séffel közösen alkotta meg, aki közel két évvel ezelőtt kezdett el főzni az úszónőre. A Koool azt akarja megmutatni, hogy az egészséges, tápláló, allergén, glutén-, tej- és cukormentes étkezés is lehet izgalmas, finom és megfizethető.

Egy álmom vált valóra! Megnyílt a Koool éttermünk, ahol szeretném tovább adni az étkezéssel kapcsolatos tudásomat és...

Posted by Katinka Hosszu on Thursday, June 9, 2022

„A Kooolt tulajdonló HK Superfood Kft. befektetője a most már Katinka & Co. néven futó egykori Iron Swim Kft. A korábbi szponzori szerződésekből és marketing-együttműködésekből származó pénzeket és támogatásokat fektettük be ide. A Katinka & Co. profilja egy kicsit megváltozott, elsősorban PR-céggé alakult, főként marketing-kommunikációval foglalkozik és a jövőben befektet hasonló projektekbe” – fogalmazott a céges ügyekről, illetve a csütörtökön megnyitott étterem üzleti hátteréről Hosszú Katinka. Ígérete szerint hamarosan két újabb projekttel is kirukkol.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×