eur:
392.38
usd:
365.69
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Gyurcsány Ferenc Márki-Zay Péterrel kapcsolatban posztolt

Arra utalt, hogy bár tudja, a kormányfőjelölt arra kérte, ne kampányoljon, de most mégis eljött egy pont, amikor meg kell szólalnia.

A Telex szúrta ki elsőként Gyurcsány Ferenc hétfői posztját, ebben a DK elnöke az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével kapcsolatban azt írta, vagy vele győznek tavasszal, vagy sehogyan sem, "ezt lassan meg kellene érteni".

Gyurcsány Ferenc azt kéri az ellenzékiektől, hogy ne támadják Márki-Zay Pétert.

"Vagy a hat ellenzéki párt győz, vagy a Fidesz. Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel.
Lassan meg kellene érteni. Tudom, hogy innen vagy onnan nézve, mindenkinek lehet megjegyzése. De ezek egy pont után nem fontosak. És eljött ez a pont. Tudom, nincs könnyű dolga annak, aki a magyar nyilvánosságból akar tájékozódni. Elfogadom, hogy időnként nem lehet nem megszólalni felelős közembereknek. De írom, mi, akiket képviseletekkel bíztatok meg, tisztességes erőfeszítést teszünk azért, hogy jó megoldásokat találva győzelemre vigyük a polgári, európai Magyarország ügyét.
Most segítene, ha többen értenék ezt a sokszor gyötrő belső küzdelmet is, és csendesen támogatnák közös ügyünket. Hol sok a karc, kevesebb a fény" - írta Gyurcsány Ferenc a Facebookon arra is utalva, hogy Márki-Zay Péter korábban arra kérte őt, ne kampányoljon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×