eur:
392.51
usd:
366.12
bux:
66839.2
2024. április 26. péntek Ervin
Mentőautók állnak a Péterfy Sándor utcai Kórház - Rendelőintézet és Baleseti Központ mentőbejárata előtt a VIII. kerületi Gázláng utcában 2017. január 31-én. Ezen a napon a fővárosra hullott ónos eső miatt húsz százalékkal megnőtt a balesetben megsérültek száma.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Botrányt csinált a buszsofőr, mert nem fért el a mentők mellett - már megbánta

Botrányt csinált egy buszsofőr a Csongrád megyei Óföldeákon, mert járműve nem fért el a mentőautó mellett - azonnali hatállyal elbocsátották.

Miközben két mentő személyzete is küzdött egy asszony életéért az óföldeáki idősotthonban, az épület előtt egy szitkozódó buszsofőrtől visszhangzott az utca. Szerinte a mentők szabálytalan parkolása miatt tolatnia kell a busszal, ami meghaladja a képességeit - írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint a sofőr a buszról leszállva telefonjával percekig fényképezte a helyszínt, majd fel is töltötte a Facebookra. "Végül, miután elküldte bajtársainkat melegebb éghajlatra, a sebességváltó igénybevételével mégis sikerült megoldani a rendkívül összetett közlekedési anomáliát" - áll a posztban, amelyhez mellékelték a felindult buszsofőr eredeti bejegyzését is.

Nem sokkal később a Dél-Alföldi Közlekedési Központ egy kommentet fűzött a mentősök posztjához, melyben ez áll: "Társaságunk mélységesen megdöbbent a posztban szereplő mondatokon. Őszintén sajnáljuk a történteket, és a DAKK Zrt. nevében elnézést kérünk munkatársunk szolgáltatóhoz méltatlan viselkedése miatt. Amint ma értesültünk az ügyről, természetesen vizsgálatot indítottunk, aminek eredményeként az érintett autóbusz-vezetőt azonnali hatállyal elbocsátottuk."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×