eur:
392.15
usd:
366.7
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Idén eddig sokkal többen haltak meg az utakon

Idén eddig sokkal többen haltak meg az utakon

A rendőrség szerint januárban több mint harminc százalékkal több személyi sérüléses közlekedési baleset történt Magyarországon, mint egy évvel korábban.

Az 1178 eset egy nagyságrendi ugrás a tavaly regisztrált 871-hez képest - írta a Totalcar.

A statisztika szerint a könnyű sérüléses esetek száma rontja az összképet, ahol több mint negyven százalék az esetszám növekedése 2017-hez képest (593 helyett 831 baleset). A súlyos sérüléssel járó balesetek számában szintén körülbelül tíz százalékos emelkedés látható, és bár a halállal végződő közlekedési balesetek száma kicsit csökkent, 2018. első hónapjában ötvenegyen vesztették életüket az utakon, ami két fővel több, mint tavaly.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×