eur:
392.14
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Halálos baleset - Álló teherautónak ütközött az autóbusz

Menetrend szerinti buszjárat ütközött teherautóval csütörtök reggel a Baranya megyei Mánfánál. A balesetben az autóbuszon utazók közül egy ember meghalt, négyen megsérültek, könnyebb sérülést szenvedett a teherautó vezetője is - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kasza Anett elmondta, hogy a Pannon Volán Komló és Pécs között közlekedő járatán mintegy negyvenen utaztak, többségében pécsi iskolákba járó diákok, illetve a megyeszékhelyre tartó dolgozók. Az autóbusz egy a 66-os út szélén veszteglő teherautóval ütközött.

A balesetben a busz egyik első ülésén utazó középkorú férfi vesztette életét, négy további utas könnyebben megsérült. Az ütközés következtében az út szélén éppen járművét szerelő teherautó-sofőr szintén könnyebb sérüléseket szenvedett. A busz vezetője nem sérült meg - közölte a katasztrófavédelmi szóvivő.

Buda Péter, az Országos Mentőszolgálat régiós szóvivője azt mondta, hogy két könnyebb sérültet a helyszínen láttak el a mentők, a többi sérültet kórházba szállítottak.

A baleset helyszínén továbbra is teljes útzár van érvényben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×