eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Éjjel is zárva lesz az 1-es főút Bicskénél

Várhatóan egész éjszakára zárva marad az 1-es számú főút Bicske és Herceghalom közötti szakasza, ahol reggel óta teljes útzár van érvényben, mert a szél nagy mennyiségű port fújt az útra - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombat délután az MTI-vel.

Kovács Viktória reggel tájékoztatott arról, hogy a rendőrség a balesetveszély miatt lezárta a főutat a 24-es és a 27-es kilométer között. Hozzátette akkor azt is, hogy mivel kerülni csak az autópályán lehet, matrica nélkül használható az M1-es az érintett szakaszon a pályazár feloldásáig.

A homok- és porvihar az ország több más pontján is gondot okozott a közlekedésben a nap folyamán. Így például Etyek térségében, valamint a 83-as főút 40-41-es kilométerénél és az M6-os, M7-es autópályákon is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×