eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nem segítettek a Jobbik jelöltjein a "külsősök"

Az Index nyomozása alapján kiderült, hogy nem igaz az a szocialista sejtetés, mely szerint szervezett választási csalás történt az átjelentkezésekkel.

Az Index cikkéből kiderül, nem valószínű, hogy szervezett akcióról van szó, vagy ha igen, teljesen értelmetlen volt. A "külsősök" voksa ugyanis sehol sem javított jelentősen a Jobbik eredményein.

A 19-es szavazókörben, ahol a Jobbik szóvivője, Duró Dóra is jelölt volt, ugyan magasabb százalékos arányt ért el a Jobbik, mint a kerület egészében, de itt is, akárcsak az egész 15-ös választókerületben, negyedik lett.

Ugyanez volt a helyzet a XIV. kerületben Gyenes Géza esetében is, amint az kiderül az Index által összegyűjtött adatokból.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×