eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Láthatósági mellényeket ajándékoznak a kerékpárosoknak Szolnok megyében

Láthatósági mellényt adnak a rendőrök karácsonykor a kerékpárosoknak Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

A karácsonyi ünnepek idején, azaz december 24. és 26. között összesen 270 láthatósági mellényt osztanak szét illetékességi területükön a megye hét városi rendőrkapitányságának munkatársai a kerékpárosok között.

A hatóság azonban csak ez alkalommal nem alkalmaz szankciót a szabálytalankodókkal szemben, hiszen a KRESZ egyébként évek óta kötelezően előírja a lakott területen kívül haladó biciklisek számára a láthatósági mellény viselését - figyelmeztetett a százados.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében az idén december közepéig 787 személyi sérüléses baleset történt, a baleset 130 esetben kerékpáros figyelmetlenségére, felelőtlenségére volt visszavezethető. Emiatt 6 ember meghalt, 43 súlyosan, míg 81 könnyebben megsérült a megye közútjain - közölte a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×