eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Luxusbuszokból álló flotta belső használatra a BKV-nál - képpel

50-60 millió forintos légkondicionált luxusbuszokból álló flottát működtet a BKV belső használatra - tudta meg az InfoRádió. Regőczi Miklós, a társaság kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a buszokat örökölték, és egy ideje megpróbálják azokat bérbe adni.

A BKV korábbi vezetése szerezte be az 50-60 millió forintos légkondicionált luxusbuszokból álló flottát egy lízingkonstrukció keretében - mondta az InfoRádiónak a közlekedési vállalat kommunikációs igazgatója.

Regőczi Miklós kifejtette: a hat busszal a dolgozókat és nyugdíjasokat utaztatták.

Amikor átvették a BKV vezetését, kiderült, hogy teljesen értelmetlen ennek a flottának az ilyen célra való fenntartása, de nehéz a lízingből kiszállni, ezért ügy döntöttek, hogy megpróbáljak bérbe adni a buszokat - közölte a kommunikációs igazgató.

A buszok bérlését meghirdették, és már voltak is érdeklődők, de emellett a belső utaztatásra is használják a flottát továbbra is - mondta Regőczi Miklós.

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy két év múlva, a lízing lejártával megpróbálják eladni a buszokat.

Hanganyag: Tenczer Gábor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×