eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Újabb fordulatok a Fradi sztárjának ügyében

Újabb fordulatok a Fradi sztárjának ügyében

Már nem maláriás Joseph Paintsil, a Ferencváros ghánai labdarúgója. A Nemzeti Sport úgy tudja, a játékos hazájában edz.

Joseph Paintsil továbbra sem csatlakozott a Ferencváros keretéhez. A klubot egy ghánai kórház arról tájékoztatta, hogy a 19 éves játékos malária elleni gyógyszereket kap, otthon kell pihennie.

„Először az volt, hogy késik, vártuk a repülőtéren, majd pedig kaptunk egy ghánai kórházból jelentést, hogy sajnos Joseph Paintsil maláriás. A játékost nem tudtuk elérni, az orvosaink hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta azt a jelentést, ami a birtokunkban van. Sajnálatos módon nem tudták elérni: azt az ígéretet kaptuk – ez lassan 24 órája volt –, hogy egy órán belül jelentkeznek, de ez azóta sem történt meg” – mondta Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója a TV2-nek.

A klubnál attól tartanak, hogy Paintsil máshova akar igazolni – állítólag a belga Genk érdeklődik iránta -, ám mivel szerződése Magyarországra köti, ha mégsem tér vissza, eltiltást kaphat.

A Nemzeti Sport Online közben ghánai forrásból úgy értesült, hogy Paintsil valóban kórházban volt, de már egészséges. Edzésbe is állt a Tema Youth csapatánál. Ez az a gárda, amely a szezon végéig kölcsönadta őt a Fradinak.

A támadó egészségi állapota jelenleg megfelelő, fizikálisan is fitt.

A portál képeket is közöl, amelyeken Paintsil látható edzés közben azután, hogy kiengedték a kórházból.

Paintsil csütörtökön nagy elismerést kapott: a Videoton elleni gólját választották az év találatának. A támadó ősszel az éllovas zöld-fehérek egyik legjobbja volt, hat gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×