eur:
385.66
usd:
354.27
bux:
68673.84
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Nyom nélkül tűnt el az emődi kislány

Még mindig keresik azt az emődi kislányt, aki még szeptember elején tűnt el otthonukból. A gyerek eltűnése óta semmilyen nyomot nem találtak. A gyerek kutyája nemrég ugyan hazament, de hiába tettek rá nyomkövető, nem vezette a rendőröket a kislányhoz. A gyerek hozzátartozóit és szüleit még ezen a héten hazugságvizsgálat alá vetik. Közben azt is vizsgálják, hogy elrabolhatta-e valaki a kétéves kislányt.

Az emődi kislány eltűnése utáni napokban több tucat ember vizsgálta át azt a területet, ahová a gyerek eljuthatott, az utóbbi időben azonban már más eszközökkel, célirányosabban kutatnak a kicsi után - mondta az InfoRádiónak a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője.

Bevetettek repülőgépet, sárkányrepülőt, éjszaka hőkamerával figyelték a területet, és vérebbel is kutattak a gyerek után - tette hozzá Pásztor Albert.

Hozzáfűzte: a kislány nyom nélkül tűnt el, a múlt héten talált cumi sem az övé volt.

Pásztor Albert kijelentette: minden lehetőséget megvizsgálnak, azt is, hogy a kislány esetleg bűncselekmény áldozata lett.

A rendőrkapitány elmondta: még a héten poligráfos vizsgálatot végeznek a kislány szülein és rokonain.

A kislány édesanyja azt nyilatkozta, hogy megfenyegették. Pásztor Albert erről szólva közölte: a gyerek anyja vallomást tett egy hollandiai bűnügyben, ez alapján egy magyar állampolgár előzetes letartóztatásba került.

Ezt a szálat kiemelt figyelemmel ellenőrzik - fűzte hozzá a miskolci rendőrkapitány.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×