eur:
390.94
usd:
358.81
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Párizs, 2018. július 16.Francia rendőrök vízágyúkkal fékezik meg rendbontó ünneplőket a párizsi Champs-Élysées sugárúton az oroszországi labdarúgó-világbajnokság Franciaország - Horvátország döntő mérkőzése után 2018. július 15-én. Franciaország 4-2-re győzött.  (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Kitört a káosz Párizsban - videók

Franciaország második labdarúgó-világbajnoki győzelmét ünnepelték, de a boldogság időnként túlcsordult...

Egész Franciaország ünnepelt azután, hogy a labdarúgó-válogatott a horvátok felett aratott 4-2-es győzelemmel világbajnoki címet szerzett Moszkvában. A Mars-mezőn kialakított szurkolói zóna mellett megtelt a világ egyik leghíresebb sugárútja is, de amikor részeg drukkerek egymásnak estek még vasárnap éjfél előtt, a rendőrség határozottan közbeavatkozott, és többek között vízágyúkkal gyorsan kiürítette a Champs-Elysée-t. Egy személyt súlyos sérüléssel szállítottak kórházba. Az ünneplés Lyonban, Marseille-ben és Ajaccióban sem volt zavartalan, de csak szórványosan akadtak rendbontások.

Felborult néhány autó is:

Vízszintesen lőtték a tüzijáték-rakétákat:

Önkiszolgáló üzemmód:

Könnygázt is bevetettek:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Orbán Viktor súlyos veszélyre figyelmeztet

Orbán Viktor súlyos veszélyre figyelmeztet

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos angol oldalán megjelent az a jelentés, amit Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének címzett az elmúlt hetekben megejtett, orosz-ukrán háború lezárását célzó egyeztetéseiről. Ebben amellett érvel a kormányfő, hogy az EU-nak új fejezetet kellene indítania, hogy megteremtse a feltételeket egy ideiglenes tűzszünethez és/vagy béketárgylások megkezdéséhez.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×