eur:
393.12
usd:
363.59
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kazany, 2018. július 6.A belga Kevin De Bruyne gólja után a Brazília - Belgium mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a Kazany Arénában 2018. július 6-án(MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz)
Nyitókép: MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz

Adok-kapok: a belga csapatkapitány lehülyézett egy újságírót, nem maradt el a válasz

Az olasz újságíró, akit az inzultus ért, később válaszul elkényeztetett könyöknek nevezte a belga labdarúgót.

Belgium egy öngóllal kapott ki Franciaországtól, és így nem jutott be még a legjobb nyolc közé sem a futball-Európa-bajnokságon. Az egész tornán szenvedő, gólt alig rúgó belgák közül a csapatkapitány Kevin De Bruyne állt ki a mérkőzés után a sajtótájékoztatóra, ami egy olasz újságíróval való csetepatéba torkollt - írja a Telex.

Tancredi Palmeri azt a kérdést tette fel a csapatkapitánynak, hogy: "Kevin, milyen érzés, hogy az aranygenerációnak megint nem sikerült döntőbe jutnia?" Erre Kevin De Bruyne konkrétan nem adott választ, viszont visszakérdezett: "Melyik az aranygeneráció? Azt mondod, a franciáknak, az angoloknak, a spanyoloknak vagy a németeknek nincs aranygenerációjuk?"

A belga csapatkapitány ezután távozott, de az erről készült videón jól hallható, ahogy azt mormogja: "Hülye".

Tancredi Palmeri akkor nem tudott erre reagálni, viszont az X-en közzétett bejegyzésében igyekezett visszavágni a focistának:

"Hé, Kevin. Itt van egy kis emlékeztető neked. Az általad említett francia, angol, német vagy spanyol aranygenerációk mind döntőztek már. Tipikus futballista, aki csak olyan kérdéseket vár, amelyekre válaszolva elmondhatja, hogy ő milyen jó. Elkényeztetett kölyök."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×