eur:
367.82
usd:
342.22
bux:
49320.70
2023. június 9. péntek Félix
Sallai Roland, a magyar válogatott játékosa a Magyarország - Észtország felkészülési mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 23-án. A magyar válogatott 1-0-ra nyert.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Gomolyog az ügy - Sallai Roland edzője nem hagyta szó nélkül az apa szavait

„Senki sem tehet arról, milyenek a szülei.” További nyilatkozatok is vannak.

A német sajtót is elérte Sallai Roland édesapjának a nyilatkozata, olyannyira, hogy a válogatott labdarúgó freiburgi edzője alaposan felbosszantotta magát az ügyön. Sallai Tibor azt találta nyilatkozni a válogatott felkészülése és mérkőzései során a Metropolnak, hogy a fia azért érkezett haza boldogan Németországból, mert végre pályára léphetett.

„Freiburgi klubedzője, Christian Streich tudja, hogy Roland nyáron várhatóan az olasz bajnokságba szerződik, szerintem ezért nem játszatta őt a legutóbbi két Bundesliga-meccsen. Ehhez Roland nem szokott hozzá, a játék hiányzott neki” – fogalmazott.

Streich a Bildben vágott vissza, és értetlenül állt a nyilatkozat előtt, miszerint azért nem küldené pályára a támadót, hogy ne bizonyítson, és ne tudja szerződtetni emiatt a Lazio a nyáron.

„Jó lenne, ha eljutnánk odáig a Freiburgnál, hogy ha a Lazio vagy a Manchester City érdeklődik valamelyik játékosunk iránt, akkor emiatt nem engedjük tovább játszani. Jó lenne, ha ezt megengedhetnénk magunknak, és nem függnénk többé az eladásokból származó pénzektől. Senki sem tehet arról, milyen szülei vannak” – idézte szavait a 24.hu.

A szakember hozzátette, nem hibáztatja a játékosát, aki a Bild szerint csütörtök reggel tisztázta is a félreértéseket edzőjével. „Részemről semmi kritika nem érheti ebben a témában, ezt Rolandnak is elmondtam. Azért került ilyen helyzetbe, mert ez az úr azt hiszi, hogy ilyesmit kell nyilatkoznia. Nem ismerem az apját, soha nem láttam. De nem értem, hogy lehet Rolandot ekkora nyomás alá helyezni.”

A trénernek Sallai Roland játékával kapcsolatban is akadtak kritikái, szerinte az edzésmunkája és a legutóbbi mérkőzésén nyújtott teljesítménye is hagyott kívánnivalót maga után. „Ha egy futballista nem játszik, akkor is elvárom a megfelelő hozzáállást a következő edzésen. Megértem, hogy feldúlt, de számomra ha valaki az edzésen nem úgy teljesít, akkor a meccsen nem lép pályára” – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként a Magyar Állami Operaház régi-új főigazgatója beszélt a nemrég lezárult, hosszúra nyúlt pályázati időszakról, az Operaház távozóiról, a dalszínház és a nemzeti operajátszás jövőjéről illetve az Erkel Színházzal és az Eiffel Műhelyházzal kapcsolatos terveiről is.

Elhunyt az Ablak közismert műsorvezetője

Hetvenkét éves korában csütörtökön elhunyt Bánki Ilona újságíró, a Magyar Televízió egykori kulturális főszerkesztője, az MTVA Kulturális Főszerkesztőségének volt főszerkesztő-helyettese.
VIDEÓ
Bevetésen a Leopard 2-esek, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Bevetésen a Leopard 2-esek, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Egyre több hír és felvétel érkezik arról, hogy az ukrán offenzívában aktív szerepet játszanak a nyugati tankok, köztük a Leopard 2-esek is. Moszkva napok óta igyekszik különböző módokon bizonyítani, hogy kilőtt már közülük legalább egyet. Úgy tűnik, hogy a napok óta kibontakozóban lévő ukrán támadások egyik fő csapása Zaporizzsja megyében van. Ugyanakkor az itt található atomerőmű számára komoly problémát jelent a felrobbant Nova Kahovka-i gát, mivel idővel nem juthat elég víz a hűtésére. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×