eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Nem tudott nyerni Debrecenben a Puskás

A bennmaradását már korábban bebiztosító Debrecen hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az ezüstéremért küzdő, biztos Konferencia-liga-selejtezős Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Az első negyedóra végéhez közeledve nagy gólszerzési lehetőséget hagyott ki a Puskás Akadémia: Zahedi közelről tiszta helyzetben nem találta el a kaput. Nem sokkal később csúsztatott fejessel is veszélyeztetett a vendégcsapat, amely célratörőbben futballozott ellenfelénél, ugyanakkor nem tudta kontrollálni a középpályát. Ha a DVSC támadott, a PAFC fegyelmezetten zárt vissza, így a hazaiak alig jutottak el a vendégek kapujáig, de ez egyben azt is magával vonta, hogy a Puskás Akadémia a pálya középső harmadában nem szerzett labdát.

Félóra elteltével némileg váratlanul az addig kapura teljesen veszélytelen hazaiak kerültek előnybe: egy sikertelen csel után Bódi elé került a labda, aki a 16-os bal sarkától két-három lépést téve jobbal a hosszú alsóba tekert úgy, hogy a labda a kapufáról pattant be.

Nem volt nagy a tempó, és ez az esőben kezdődő második félidőre sem változott. A Debrecen a vezetés birtokában egy darabig kontrollálta a mérkőzést, a vendégek a támadások szervezésben nem voltak pontosak, de egy szöglet után így is egyenlíteni tudtak. A folytatásban viszont már a PAFC birtokolta többet a labdát, többször ígéretes helyzetben el is jutott a hazaiak kapujáig, újabb gólt azonban nem sikerült szereznie, így meg kellett elégednie az egy ponttal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×