eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Mason Mount, a Chelsea (b) és Jack Cork, a Burnley játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. január 31-i mérkőzésén Londonban.
Nyitókép: MTI/EPA/AFP/Justin Tallis

Nagy verésbe szaladt bele a Chelsea

A 19. helyezett West Bromwich Albion vette el Thomas Tuchel hibátlan mérlegét.

A Chelsea Thomas Tuchel - és Lőw Zsolt - kinevezése óta, 14 mérkőzésen át veretlen maradt, mindössze két gólt kapott, a német edzőt választották meg a PL legjobbjának márciusban. Minden adottnak tűnt, hogy a sorozat folytatódjon a West Brom ellen is, fél szemmel már a Porto ellen BL-negyeddöntőre is készülve.

A Chelsea jól is kezdett, Alonso szabadrúgása után Pulisic szerzett vezetést a 27. percben, ám két perccel később hatalmas fordulat állt be: a visszatérő Thiago Silva ugyanis piros lapot kapott. A Chelsea cserével igyekezett megerősíteni védelmét, de a birminghami együttes vérszemet kapott, és az első félidő hosszabbításában Pereira két góljával fordított is.

A londoni együttes a folytatásban igyekezett egyenlíteni, de ez azzal járt, hogy nagyon kinyílt, ezt pedig újabb két góllal büntette meg a WBA. Mount még visszahozta a reményt, de a szépítő találatot nem követte újabb, a vendégek okosan védekeztek, és a hajrában egy újabb góllal tették kiütésessé a sikerüket (2-5).

A Chelsea 10 éve, 2011 októberében kapott legutóbb hazai pályán öt gólt, akkor az Arsenaltól.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×