eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Megegyezett Timo Wernerrel a Chelsea, nyilvánosságra hozták a részleteket

Az elmúlt napok sajtóhíreinek megfelelően Timo Werner, az RB Leipzig csatára a Chelsea labdarúgócsapatához igazolt, melyhez júliusban csatlakozik.

A londoni klub előbb beleegyezett, hogy kifizeti a 24 éves támadó 60 millió eurós kivásárlási árát a lipcseieknek, majd ezt követően megegyezett a futballistával is a szerződés részleteiről, szerdán pedig valamennyi érintett hivatalosan megerősítette a klubváltás tényét.

"Boldog vagyok, hogy a Chelsea-hez írhattam alá, nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen nagyszerű csapatnál folytathatom a karrierem" - áll a csatár közleményében, melyben a Leipzigről sem felejtkezett el. - "Természetesen szeretnék köszönetet mondani az RB Leipzignek, a klubnak és a szurkolóknak ezért a négy csodálatos évért. Örökre a szívemben maradtok."

A játékos a német Bundesliga mostani szezonjának végéig marad Lipcsében, az augusztusi Bajnokok Ligája nyolcas döntőben viszont már nem számíthat rá a magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató gárda.

Werner 2016-ban, az együttes első élvonalbeli szezonját megelőzően csatlakozott a Lipcséhez, melynek színeiben eddig 93 gólt szerzett, ami klubcsúcs. A mostani szezonban a bajnokságban 26-szor, a Bajnokok Ligájában négyszer volt eredményes.

Timo Werner a Twitteren üzent a két klubnak és azok szurkolóinak:

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×