eur:
395.91
usd:
366.9
bux:
65670.44
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A gólszerző Szoboszlai Dominik (j), mellette Dzsudzsák Balázs (k) és Baráth Botond (b) örül a labdarúgó Európa -bajnoki selejtező E csoportjában játszott Magyarország - Szlovákia mérkőzésen a Groupama Arénában 2019. szeptember 9-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szoboszlai Dominik: az AC Milan lehet az új klubja

Az olasz Tuttosport szerint ha Ralf Rangnick lesz a Milan edzője, akkor a magyar középpályás is a piros-feketékhez kerülhet.

Jó ideje napirenden van a kérdés, hogy a magyar futball legnagyobb tehetsége, a Red Bull Salzburgban már alapjátékossá előlépő Szoboszlai Dominik hol folytathatja profi pályafutását. Többször volt már szó angol csapatok, elsősorban a Liverpool és az Arsenal érdeklődéséről, és a salzburgi előélet miatt logikus lenne a német Bundesliga is következő lépésként, például a szintén Red Bull-érdekeltség Leipzig.

Csakhogy Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya a minap egy interjúban elejtette, hogy új tudja, Serie A-s csapatok érdeklődnek leginkább Szoboszlai megvétele iránt. Akkor több csapat is elhangzott, mint lehetséges vevő, most viszont az olasz Tuttosport megírta, hogy tudja a tutit. A sportlap szerint a Milan lehet a befutó.

A gondolatmenet logikus, a régi dicsőségüket visszaszerezni tervező milánóiak fiatal, szépreményű fiatalokra építenének, akik máris bevethetők, márpedig Szoboszlai már nyolcszoros magyar válogatott, és öt Bajnokok Ligája-mérkőzésen is pályára lépett. Az igazán döntő érv azonban az lehet, hogy várhatóan a német Ralf Rangnick veszi át a szakmai munka irányítását a Milannál, márpedig ő a Red Bull sportfejlesztési igazgatója.

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×