eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A kispesti Davide Lanzafame a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, a Budapest Honvéd - Debreceni VSC összecsapáson a kispesti Bozsik Stadionban 2018. március 14-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Davide Lanzafame harmadszor is Kispestre igazolhat

Nem kell a Ferencvárosnál, már csak kiegészítő ember, az olasz edzővel dolgozó Honvéd elképzeléseibe viszont beleillhet a már 32 éves labdarúgó.

George F. Hemingway a Honvéd FC tulajdonlása alkonyán, tavaly videóüzenetben jelentette be, hogy klubja egy olyan alakulatnak adja el csatárát, Davide Lanzafamét, ahol az olasz labdarúgó többet tud keresni. Szó is volt Kazahsztánról, ám aztán egyszer csak bejelentették, a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A Thomas Doll által a Fradiba betett támadó az új edzőnek, Szerhij Rebrovnak viszont a hírek szerint már nem kell annyira, és Böde Dániel után egy másik csatárt is eladhat a klub - ráadásul Davide Lanzafame épp a már tulajdonváltáson átesett Honvédhoz térhet vissza, ha a Csakfoci és a Player értesülései igazak.

A Ferencváros közben már meg is szerezte a norvég bajnokság gólkirályát, Franck Bolit, az elefántcsontparti focista jobban beleillhet Rebrov elképzeléseibe.

Lanzafame esélyei a Honvédnál ismét jók lehetnek, hisz a klub az olasz vonalat favorizálja, az edző most ott Giuseppe Sannino, aki szintén kedveli 32 éves Lanzafamét, aki kétszer volt az év játékosa az NB I-ben, egyszer pedig gólkirály is.

Davide Lanzafame harmadik időszakát kezdhetné Kispesten.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×