eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Eb 2020: akinek csak megfordul a fejében, most igényelje meg a jegyeit

Jövő péntekig lehet jegyeket igényelni a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságra, amelynek négy mérkőzését Budapesten rendezik. A belépők három árkategóriában érhetők el minden helyszínen, a budapesti találkozókra 125, 75, valamint 30 euróba kerülnek a jegyek.

A 2020-as Európa-bajnokság mérkőzéseire, köztük a budapesti találkozókra július 12-ig lehet jegyet igényelni, hívta fel a figyelmet az utolsó napok fontosságára a Magyar Labdarúgó-szövetség. Az MLSZ kiemelte, hogy

az eddigi legnagyobb Európa-bajnokságnak Budapest is a házigazdája lesz,

így karnyújtásnyira lesznek a kontinens legjobb labdarúgói, és akik megváltják belépőjegyeiket, azok élőben láthatják őket és a kontinensviadal mérkőzéseit.

Az UEFA internetes oldalán

július 12-én 14 óráig lehet jegyet igényelni.

Aki ebben az első körben nem teszi ezt meg, az könnyen lemaradhat az Eb-ről, hiszen később már csak nagyon minimális esély lesz jegyhez jutni. Amennyiben több jegyigénylés érkezik, mint ahány belép rendelkezésre áll, a jegyek sorsolás útján találnak gazdára az igénylők között. A belépők három árkategóriában érhetők el minden helyszínen.

A budapesti találkozókra 125, 75 valamint 30 euróba kerülnek a jegyek,

mondta Szabó Gergő, a magyar labdarúgó-válogatott sajtófőnöke.

"A 2020-as Európa-bajnokság mindenféleképpen egy óriási élmény lesz. Még akkor is, ha esetleg a magyar válogatott nem vívja ki a részvétel jogát. Mindenki, akinek csak megfordul a fejében, akár csak opcióként is, hogy szívesen ott lenne egy Eb-meccsen, az igényelje meg a jegyeit most, ebben az időszakban, ugyanis később, még akkor is, ha a magyar válogatott kijut, abban az esetben is, már csak nagyon minimális, pár ezer jegy fog majd rendelkezésre állni. 1:400-hoz az esélye valakinek, hogy jegyhez jusson. Az MLSZ felületein, honlapján illetve a közösségi médiás felületein megtalálható minden információ az Eb-jegyek igénylésével kapcsolatban. És azokon keresztül ezt nagyon egyszerű folyamaton keresztül, magyar nyelven meg tudja tenni" – nyilatkozta a sajtófőnök.

Az esélyek növelése érdekében érdemes több árkategóriát is megjelölni, így, ha valakit egy árkategóriában nem sorsolnak ki, akkor egy másik sorsolásán is részt vehet. Ekkor még nem kell fizetni, hogy megvásárolják-e a jegyeket, azt elég eldönteni, ha kihúzták az igénylőket. A fizetésre ezt követően, nagyjából tíz napjuk lesz a szerencséseknek.

Egy szurkoló maximum 4 jegyet igényelhet egy mérkőzésre

amelyeken szerepel majd a vásárló neve, így a stadionoknál ellenőrizhetik, hogy a jegyekkel valóban az arra jogosult szurkolók lépnek-e be az arénába. Azok, akik igényeltek jegyet, de nem sorsolták ki őket, elsőként fognak értesülni a további lehetőségekről, amennyiben további jegyek válnak elérhetővé az általuk kiválasztott mérkőzésekre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×