eur:
392.16
usd:
366.56
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Fordított és nyert a Barca

A Barcelona nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligáját, miután a párizsi döntőben 2-1-re győzött az Arsenal ellen.

Az Arsenal kezdett bátrabban, a londoni gárda francia sztárja, Thierry Henry két közeli lövéssel is tesztelte Victor Valdest, a katalánok kapusát.
/>
/>A Barcelona a nyolcadik percben lőtt először kapura, de Ludovic Giuly próbálkozása nem jelentett gondot a góltalansági rekorder Jens Lehmann-nak. A 12. perc a világ legjobb játékosának tartott Ronaldinho lőtt szabadrúgásból mellé.
/>
/>Hat perccel később Lehmann ütötte el Samuel Eto'ót a 16-os vonala előtt, majd Guily a továbbcsorgó labdát a kapuba lőtte. A játékvezető azonban belesípolt az akcióba, Lehmannt jogosan kiállította, de a gólt nem adta meg és szabadrúgás következhetett. Ronaldinho nem sokkal lőtt mellé.
/>
/>Emberelőnyben fölényben futballozott a katalán sztárcsapat, de nagy helyzetekig nem jutott. A 37. percben az Arsenal jutott vezetéshez: Henry remek szabadrúgása után Sol Campbell mintaszerűen fejelt a kapuba.
/>
/>A Barcelona szinte egykapuzott a szünetig, igazi helyzetig csak Eto'o jutott, a csatár lefordult Campbellről, és lövését a cserekapus Almuniának hárította a kapufa segítségével.

 

A második félidőben az Arsenal sokáig okosan tartotta előnyét, és olykor-olykor veszélyes helyzetekig is eljutott, de a zuhogó esőben nagyon elfáradt, így a Barcelona Eto'o és Belleti góljával fordítani tudott.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×