eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész (k) Esztergályos Cecília (b) és Galambos Erzsi (j) színművészek társaságában a 85. születésnapja alkalmából tartott ünnepségen a Mici néni két élete című darab ünnepi előadása után a József Attila Színházban 2019. április 18-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem vállal több szerepet a legendás magyar színésznő

Galambos Erzsi még két darabban játszik, s noha aktív életet él, de 88 évesen már nem fogad el újabb szerepet.

Galambos Erzsi a mai napig aktív, december 5-én lesz 88 éves, és azt mondta a Borsnak, hogy szinte még nem is élt. "A jóistentől kaptam egy levelet, hogy vigyázzak magamra, mert velem kezdi az örökkévalóságot" – mondta a színésznő, akit két darabban is láthat a közönség a József Attila Színházban: a Veszek egy éjszakát című előadás mellett a Mici néni két életében is. Utóbbit kilenc éve játsssza, de még mindig telt házzal megy.

"Új darabot viszont már nem vállalok: ebben a korban már felelősség elvállalni próbafolyamatot, fizikailag nem is lehet bírni - közölte Galambos Erzsi. Sosem voltam felelőtlen színésznő, az agyamban még mindig mindent el tudnék játszani, a vágyaim nem öregedtek, fejben még mindig hatalmasakat táncolok. Nem tehetem ki a kollégáimat annak, hogy esetleg rosszul leszek, és miattam kerül veszélybe a produkció."

Címlapról ajánljuk
Közeleg a Balaton leglátványosabb eseménye

Közeleg a Balaton leglátványosabb eseménye

Várhatóan csaknem 550 hajó indul az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon. A július 18-án rajtoló Balaton-kerülő versenyről Haranghy Csabát, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 23. 11:57
×
×
×
×