eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész (k) Esztergályos Cecília (b) és Galambos Erzsi (j) színművészek társaságában a 85. születésnapja alkalmából tartott ünnepségen a Mici néni két élete című darab ünnepi előadása után a József Attila Színházban 2019. április 18-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem vállal több szerepet a legendás magyar színésznő

Galambos Erzsi még két darabban játszik, s noha aktív életet él, de 88 évesen már nem fogad el újabb szerepet.

Galambos Erzsi a mai napig aktív, december 5-én lesz 88 éves, és azt mondta a Borsnak, hogy szinte még nem is élt. "A jóistentől kaptam egy levelet, hogy vigyázzak magamra, mert velem kezdi az örökkévalóságot" – mondta a színésznő, akit két darabban is láthat a közönség a József Attila Színházban: a Veszek egy éjszakát című előadás mellett a Mici néni két életében is. Utóbbit kilenc éve játsssza, de még mindig telt házzal megy.

"Új darabot viszont már nem vállalok: ebben a korban már felelősség elvállalni próbafolyamatot, fizikailag nem is lehet bírni - közölte Galambos Erzsi. Sosem voltam felelőtlen színésznő, az agyamban még mindig mindent el tudnék játszani, a vágyaim nem öregedtek, fejben még mindig hatalmasakat táncolok. Nem tehetem ki a kollégáimat annak, hogy esetleg rosszul leszek, és miattam kerül veszélybe a produkció."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 25. 04:20
×
×
×
×