eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Budapest, 2016. április 6. Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Zih Zsolt

Friss hírek Törőcsik Mari állapotáról

Jordán Tamás, a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója az InfoRádió kérdésére elárult néhány dolgot Törőcsik Mari őszi fellépéséről.

Töröcsik Mari egy utolsó interjút adott a Nők Lapjának, úgy nyilatkozott, hogy csak is akkor vállal újabb színházi szerepet, ha képviselni tudja azt a színvonalat, amit magától megkövetel.

„Locsogtam egész életemben, ha kellett, ha nem, most már itt az ideje, hogy végre befogjam a számat. Adok még egy utolsó interjút, de ezzel, legalábbis jó időre, be is fejeztem – nyilatkozta Törőcsik Mari a Nők Lapjának.

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, kiváló és érdemes művész úgy nyilatkozott az újságnak, hogy nem biztos, hogy szükség van még rá. Arról, hogy tervezi-e, hogy színpadra lép úgy fogalmazott: „attól is függ, hogy milyen állapotban leszek, hogy méltóképpen tudom-e képviselni azt a színvonalat, amit elvárnak tőlem, amit elvárok, amit az elmúlt évtizedekben folytonosan megköveteltem magamtól, és amiből nem vagyok hajlandó engedni.”

Törőcsik Mari még tavasszal fogadta el Jordán Tamás meghívását a szombathelyi Weöres Sándor Színházba egy színpadi beszélgetésre. Június 3-án lett volna megtartva az est, de le kellett mondania. Jordán Tamás és Törőcsik Mari akkor abban egyezett meg, hogy ha a lehetőségek engedik, ősszel tartják meg a beszélgetést.

Jordán Tamás igazgató az InfoRádió kérdésére megerősítette, hogy úgy tervezik, megtartják szeptemberben a színpadi beszélgetést.

„Törőcsik Mari egészségi állapota szinte napról napra javul, kimegy az utcára, és ott sétál”

- számolt be a legfrissebb hírekről Jordán Tamás.

Az egyik utolsó interjú után tehát, a tervek szerint még láthatják a nézők színpadon a Nemzet Színészét.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×