eur:
401.6
usd:
364.16
bux:
72649.8
2024. október 3. csütörtök Helga
Nyitókép: Baranyi Róbert/Budapest Airport

Kigyulladt a Ryanair egyik utasokkal teli gépe Olaszországban – képek, videó

A személyzet akkor vette észre, hogy baj van, amikor már felszállásra készen álltak a kifutópályán.

Ismét egy rémisztő eset történt egy repülőtéren: ezúttal a Ryanair FR8826-as számú gépével akadt probléma, amely az Olaszország déli részén fekvő Brindisből tartott volna Torino felé. A gép már az utasokkal a fedélzeten felszállásra készen állt, amikor a személyzet észrevette, hogy füstöl valami a hajtóműnél, ami később lángokba borult – írja a Mirrorra hivatkozva a Blikk.

A füst láttán azonnal megszakították a felszállást, a tűzoltóság pedig egy felfújható csúszdán menekítette ki a fedélzeten tartózkodó 184 utast. A brit lap jelentése szerint nem történt komolyabb személyi sérülés a baleset során, az utasokat sikerült épségben leszállítani a gépről. Az ország déli részén lévő repülőteret a veszélyhelyzet miatt be kellett zárni.

Az utasok és a személyzet végül egy másik járattal indulhatott tovább eredeti célpontja, Torino felé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Mínuszban zártak az amerikai tőzsdék a fontos adatok előtt

Mínuszban zártak az amerikai tőzsdék a fontos adatok előtt

Ma az ázsiai tőzsdéken vegyes volt a piaci hangulat, és nagy negatív fordulat volt látható a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európára is átterjedt a mérsékelten negatív befektetői légkör, estek az indexek, aztán a nyitást követően a vezető amerikai indexek is süllyedtek. Ebben szerepe lehetett a vártnál erősebb amerikai ISM szolgáltatói BMI-nek is, ami lassabb Fed kamatcsökkentést vetít előre, és annak is, hogy az iráni rakétacsapások miatt Izrael az iráni olajlétesítmények elleni csapást egyeztet az Egyesült Államokkal. Az is lényeges lehetett még, hogy a pénteki, kiemelt jelentőségű átfogó amerikai munkaerőpiaci jelentés előtt óvatossabbak voltak a befektetők az új pozíciók felvételével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×