eur:
395.61
usd:
366.68
bux:
70186.75
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal
This is newest Russian Main Battle Tank T-90S.
Nyitókép: Getty Images/AlexKontz

Orosz tankra számítottak az ukrán katonák, egészen más közelített feléjük – videó

Letarolta az ukrán közösségi médiát a harkivi front közelében készült videó, amely egyszerre abszurd, kissé komikus, de mellette szomorú is.

Számos Ukrajnához kötődő közösségi oldalon megjelent a harkivi fronthoz közel készült videó - írja a Portfolio.

A képsorokat olyan katonák rögzítették, akik a bokrok között megbújva, teljes harci készültségben készülnek egy esetleges orosz támadás elhárítására.

Motorzúgást hallva arra számítottak, hogy egy ellenséges harckocsi fog felbukkanni, de aztán kiderült, hogy a hang forrása egy gazdálkodó, aki munkagépével kijött megöntözni a földjét.

A felvételt készítő ukrán katona a nevetéssel küzdve úgy kommentálja a dolgot, hogy "ez az ember halhatatlan, az orosz drónok itt röpködnek a feje fölött, ő meg csak öntözi a földjét".

Mint írják, a videó azért kifejezetten érdekes, mert a harkivi fronthoz közel készült, az orosz drónok hatótávolságán belül.

A felvétel egyszerre abszurd, vicces és szomorú: az ukrán mezőgazdász gyakorlatilag az életét teszi kockára azzal, hogy kimegy a földjére dolgozni. A munkáját elvégzi, de azt nem tudni, hogy azért, mert nem tudja, milyen közel zajlanak hozzá a harcok, vagy azért, mert minden áron meg kell termelnie a napi betevőjét.

A felvételt többen inspirálónak, a farmert bátornak, merésznek és kőkeménynek nevezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×