eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Cars move in the parking lot in front of the entrance to the Lidl supermarket building
Nyitókép: I'm trying to catch the dust of/GettyImages

Újabb áruházlánc jelentett be jelentős árcsökkentést

Akár 25 százalékos is lehet az árzuhanás mértéke egy fontos terméknél.

A Lidl Magyarország a szerdai naptól jelentős mértékben és tartósan csökkenti a kínálatában található, legnépszerűbb vajak árát, közölte az áruházlánc szerdán. Mint írták: az intézkedésnek köszönhetően az érintett termékek 21, illetve 25 százalékkal olcsóbban érhetőek el a Lidl áruházakban.

Szerdától több vaj árát csökkentették. Ezek a termékek az eddigi 1199 forintos ár helyett mától 899 forintért vásárolhatóak meg – számolt be a 24.hu.

Az áruházlánc szintén csökkentette a hazai, Mizo vaj árát is.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, a nemzetközi tej- és beszerzési piacon az utóbbi napokban kialakult árcsökkenésre reagálva, az Aldi Magyarország a hétfői naptól jelentős, 20 százalékos mértékben csökkentette kínálatában a legkeresettebb vajak árát.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×