eur:
390.7
usd:
364.13
bux:
68189.36
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Arrivals airport sign in Hungary with Hungarian text
Nyitókép: Gudella/Getty Images

Drasztikus drágulás jön a repülőjegyeknél is

Minél előbb váltsák meg repülőjegyüket, ha el akarják kerülni a drágulást – tanácsolja az Air France–KLM igazgatója.

Az Air France–KLM légitársaság brit igazgatója, Fahmi Mahjoub szerint a növekvő üzemanyagköltségek és a reptéri díjak növekedése miatt a jegyek ára is emelkedni fog a közeljövőben – írja a hvg.hu.

Az olajár hétfőn rekordot döntött: 2014 óta most emelkedtek a legmagasabbra a jegyzések. Az olaj árának emelkedése a repülőgépek üzemanyagárait is megdobja – hangsúlyozta Mahjoub, és elmondta azt is, hogy London fő repülőtere, a Heathrow brutálisan felemelte a fel- és leszállás díját: 40 százalékkal kell többet fizetniük a légitársaságoknak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×