eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 19: Christian Oliver attends the Premiere Of Amazon Prime Videos Hunters at DGA Theater on February 19, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Nyitókép: Frazer Harrison/Getty Images

Gyerekeivel együtt vesztette életét a Cobra 11 főszereplője

Meghalt a Cobra 11 sztárja és két kislánya. Repülégőgép-balesetük volt.

Christian Oliver színész, két lányával együtt életét vesztette, amikor kisrepülőgépük lezuhant a karibi Bequia sziget partjainál - írja az NBC News alapján az origo.hu.

A gép tulajdonosa és pilótája szintén meghalt a balesetben.

Az 51 éves színész és gyermekeinek halálát a Saint Vincent és Grenadine-szigeteki Királyi Rendőrség jelentette. A repülőgép a jelentések szerint felszállt Bequiáról, egy apró szigetről, amely a Saint Vincent és Grenadine-szigetekhez tartozik, és a 65 mérfölddel északabbra fekvő Saint Lucia felé tartott, amikor bekövetkezett a tragédia.

A parti őrség négy holttestet talált meg. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt.

A színész szerepelt a Speed Racerben, a Rejtélyes igazságokban, a Nyolcadik érzékben, a Hegyi doktorban, a Két férfi, egy esetben, a Slidersben, a Cobra 11-ben pedig 28 részben volt látható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Furcsa páncélosok bukkantak fel Moszkvában, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Furcsa páncélosok bukkantak fel Moszkvában, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Tegnap nagyon veszélyes tendenciának nevezte a Kreml szóvivője, hogy európai politikusok folyamatosan az ukrajnai konfliktusba való közvetlen beavatkozás lehetőségéről nyilatkoznak - ezt megelőzően  a pozsonyi külügyminisztérium közölte, hogy Szlovákia aktívan részt fog venni az ukrajnai béke megteremtéséről Svájcban júniusban rendezendő nemzetközi konferencián, és határozottan a békés megoldás mellett áll ki. A fronton is zajlanak az események: magyarázkodása készült egy dél-afrikai katonatiszt az orosz médiában, amiért az Ukrajnában zsákmányolt NATO-harcjárművek közt felbukkant egy dél-afrikai gyártmányú Mamba páncélos is. Ukrajna keleti részén két kulcsfontosságú város körül továbbra is heves harcok folynak, egyre nagyobb veszélyben Bahmut. Háborús híreink szombaton, percről percre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×